Steven Spielberg en de Coen broers: Bridge of Spies

door


Steven Spielberg en de Coen broers zijn bezig met een nieuwe film. Bridge of Spies. Gebaseerd op een echt verhaal uit de koude oorlog, de thriller heeft onder anderen Tom Hanks in de hoofdrol.


bridge of spies

Kate Beckinsale tekent voor "Underworld 5"

door


Kate Beckinsale zal weer te zien zijn als vampierkrijger Selene. THR meldt dat ze getekend heeft voor Underworld 5. Daarnaast is er een regisseur gevonden voor de film, in Anna Foerster. Zij was recent nog director of photography voor White House Down.


kate beckinsale underworld image 5

Godfather winactie winnaar bekend

door


We hebben een winnaar voor onze like en share actie van The Godfather trilogie! Details hierover vind je op onze Facebook Pagina.


Chewie, we're home

door


Een nieuwe Star Wars: The Force Awakens trailer. Daar kunnen we natuurlijk niet omheen!


1771d5e

Actie: The Godfather trilogie winnen

door


The Godfather trilogie. Noem een trilogie die beter is? Ja, Star Wars Trilogie, of de originele Indiana Jones. Ook geweldig.


godfather

Interview met regisseuse Marjane Satrapi

door


Na haar eerdere films Persepolis en Poulet aux prunes stapt Marjane Satrapi nu Hollywood in met haar eerste Engelse film The Voices. Ik had de gelegenheid haar te interviewen na het zien van deze film, hieronder een verslag.


MSatrapi

Interview met Julie Labagnara

door


It is okay to be you.Regardless of your gender, your religion, your nationailty, your race.You are still a beautiful person that deserves love and to be happy.


julie labagnara 2

Overleden: Leonard Nimoy

door


Helaas is vandaag een groot acteur van ons heengegaan. Leonard Nimoy, meest bekend als de acteur die Spock speelde in de Star Trek films en series is op 83 jarige leeftijd overleden.


5B5blUXy0PDvToh2nxZk4SVTdyP

Indiefilm "The Arrangement"

door


Wij als filmliefhebbers houden wel van een leuke indiefilm. Jullie ook? Dan kun je nu meedoen, help "The Arrangement".


thearrangement poster

"Alles mag" wint Emmy

door


Eerder berichtten we al, dat "Alles mag" genomineerd was voor een Emmy.


Littekens debuteert in de Verenigde Staten

door


Littekens is het speelfilm debuut van regisseur Martin Beek en co-regisseur Patrick Huiberts. Het verhaal is gebaseerd op werkelijke gebeurtenissen.


littekensmovie

Nominaties Oscars 2015

door


Hieronder de nominees voor beste film, beste acteur en best actrice voor de oscar uitreikingen van 2015. Onze verwachteingen zijn, beste film ‘Boyhood’ beste acteur ‘Eddie Redmayne’ en de oscar voor beste actrice voor oscars van 2015 moet naar ‘Marion Cotillard’. We gaan het zien aanstaande zondag.


SetRatioSize155233 Academy Award trophy

The Dark Horse wint IFFR publieksprijs

door


OP het IFFR heeft het Nieuw-Zeelandse drama 'The Dark Horse' de publieksprijs gewonnen. De film van regisseur James Napier Robertson wist het publiek van het IFFR het meest te boeien uit alle films en won daarom de prijs.


the dark horse

Films 2015 (releases)

door


2015 belooft een prachtig filmjaar te worden met veel nieuwe films die gaan uitkomen. Wij hebben een overzicht gemaakt van alle bij ons bekende nieuwe films die in 2015 te zien zullen zijn.


Updates en nieuws

door


De laatste tijd hebben er een aantal vernieuwingen plaatsgevonden binnen de website, waarover we je graag over informeren.