102 Minutes That Changed America

00.511.522.533.544.55

 
 • Genre:
 • Samenvatting:
  Beleef de aanslagen van 11 september 2001 op een unieke en aangrijpende manier: door de beelden en geluiden die de bewoners van New York zelf vastlegden op die fatale dag.

  Tussen het moment dat het eerste vliegtuig zich in de Twin Towers boorde en het ineenstorten van de tweede toren zaten slechts 102 minuten. In die 102 minuten veranderde de wereld voor altijd…

  Met video- en audiofragmenten uit meer dan honderd bronnen – van amateurs en professionals – laat deze documentaire de terroristische aanval zien zoals hij werd beleefd door de slachtoffers, reddingswerkers en getuigen. De angst, paniek en chaos zijn voor altijd vastgelegd, maar ook de moed van de brandweermannen, politie en gewone burgers. 102 Minuten die Amerika Veranderden is een meeslepend, aangrijpend en authentiek verslag van de onvergetelijke gebeurtenissen op 9/11.

  Deze verbluffende documentaire wordt vergezeld van I-Witness to 9/11, een korte film van 18 minuten waarin negen verhalen worden verteld die achter de indrukwekkende beelden en geluiden schuilgaan.
 • IMDB cijfer:
  8.2
 • Film details:
102 Minutes That Changed America Poster 1 van 3
Slideshow 
 Trailer