Leverancier Wappzapp wil alternatief bieden voor Netflix

6 maart 2014 door


Nieuwe Nederlandse leverancier Wappzapp wil alternatief bieden voor Netflix

Goed nieuws voor liefhebbers van films en series, de Nederlandse on-demand dienst Wappzapp wil vanaf April de concurrentie aangaan met aanbieder Netflix.

Prijzen van de online on-demand dienst zijn al wel bekend. Net als Netflix biedt Wappzapp een gratis proefperiode aan van de twee weken. Na het verstrijken van de 2 proefweken betaald een gebruiker 7,99 euro voor de dienst. Een vergelijkbare vergoeding die voor de diensten van Netflix wordt gevraagd.

Het is ons nog wat onduidelijk welke inhoud Wappzapp kan gaan aanbieden. Wel bekend is dat Wappzapp zich gaat richten op het aanbieden van Europese series. Hiermee lijkt het bedrijf een focus aan te brengen binnen de markt voor on-demand streaming diensten.

Het bedrijf heeft inmiddels overeenkomsten gesloten met A-film. Dit betekent dat naar alle waarschijnlijkheid de collectie films van A-film ook beschikbaar zal worden via Wappzapp. De oprichters van het bedrijf hebben laten weten dat er druk onderhandeld wordt met andere partijen. De BBC en Disney zouden ook in gesprek zijn met Wappzapp.

Meer informatie over diensten van Wappzapp kun je vinden op http://wappzapp.com/