Over Film op TV


Wat is Film op TV

Film op TV is het project van filmliefhebbers. Nu een film kijken op TV en snel een overzicht hebben uit welke films je kan kiezen is ons doel. Het zo simpel mogelijk verspreiden en toegankelijk maken van filminformatie zoals uitzendingen van films, recensies en artikelen.

Wat kost Film op TV

Niks, echt, niets, niks, nada, noppes. Onze data en functionaliteit stellen we kosteloos ter beschikking voor geïntereseerden. Wil je onderdelen of informatie van onze website gebruiken voor eigen (commerciele) doeleinden dan stellen we het wel op prijs dat je met ons contact opneemt en plannen met ons bespreekt alvorens je ongevraagd informatie overneemt.

Een leuke film kijken?

Wil je weten welke film er nu op tv is? Dan biedt Film op TV misschien wel de uitkomst, wij laten jou al de films vanavond en vandaag op de Nederlandse, Belgische, Franse, Duitse en Engelse televisie zien in een makkelijk overzicht.

films morgen op televisie

Voor alle films vandaag en alle films vanavond ben je hier op de juiste plek. Film op TV laat je precies zien welke films vanavond en vandaag op de televisie komen. Alles films die vanavond op de televisie komen worden weergegeven op chronologische volgorde (uitzendtijd). Nu weet je precies welke films vanavond en vandaag op de televisie verschijnen. Ook krijg je een korte impressie van de acteurs en de regisseur van de films te zien de vanavond en morgen op televisie komen.

Hoe komt Film op TV aan haar informatie?

Wij gebruiken een aantal hulpmiddelen. Je kan ze hier bekijken.

Hoeveel informatie heeft Film op TV

Onze database is nog niet zo groot als die van IMDB, maar we zijn bezig met elke dag meer informatie toevoegen. Momenteel hebben wij zo'n 20000 personen (acteurs/actrices/regisseurs) en 4000 films in onze database.

Als ik een algemene vraag heb wie kan ik die vraag stellen?

Voor algemene vragen of opmerkingen kun je ons bereiken via ons contactformulier.

Film op TV biedt de gebruiker diverse mogelijkheden tot interactie, hieronder vindt je een korte beschrijving van de verschillende functionaliteiten waarvan je gebruik kan maken als gebruiker.

Ik ben ontwikkelaar en wil graag jullie database gebruiken als bron!

Dat mag, geen punt. Alleen is de API momenteel een ondergeschoven kindje. Zodra onze API online staat, laten we het weten! Om API-toegang aan te vragen, kun je een mailtje sturen naar [email protected] Simon is onze ontwikkelaar en kan je meer vertellen over toegang tot de data die wij in huis hebben.
Voor toegang met commerciële doeleinden, kun je beter eerst even contact opnemen met [email protected] Tom is onze marketing-man. Hij weet alle ins en outs van marketing.
Onze API zal open staan voor iedereen die een API key weet te verkrijgen, wij behouden echter het recht om deze key op elk willekeurig moment ongeldig te maken als wij denken dat er onrechtmatig gebruik wordt gemaakt van onze database.

Hoe doen jullie dit?

In basis, is de website slechts een Silverstripe Framework implementatie. De achterliggende data daarentegen heeft ons meer moeite gekost. Wij zijn afhankelijk van onze service provider voor een constante kwaliteit. Hiervoor hebben wij Cloudflare ingeschakelt om deze kwaliteit te garanderen. Film op TV is afhankelijk van vele factoren.

Ik heb echt geen enkele vraag meer

Gelukkig, want we komen echt om in de e-mails die binnenkomen! Wij zijn slechts 2 filmenthousiasten, geen e-mail-beantwoord-robots!

Kan ik jullie helpen?

Ja. Vooral gewoon onze site bezoeken en deze delen met anderen. Wij vragen niets behalve die ene kleine moeite. En wij doen ook ons uiterste best, om die kleine moeite zo klein mogelijk te maken

Wie zijn jullie?

Rechts, bijna bovenaan, zie je een aantal namen staan. Daar kun je meer over wie wij zijn vinden.