Michiel Huisman

Geboortedatum: 18 July 1981

Biografie

Michiel Huisman (Amstelveen, 18 juli 1981) is een Nederlands acteur en muzikant. Huisman speelde in de Nederlandse band Fontane, die onder andere de muziek maakte voor de films Costa! en Volle Maan. Nadat een aantal leden uit de band stapten, hebben de overige leden besloten verder te gaan onder de naam 'Michiel Huisman'. Onder deze naam hebben zij het album Luchtige Verhalen uitgebracht. Hierop staan onder andere de singles 'geef je over' en 'deel van mij'. Hij heeft een relatie met Tara Elders en op 9 juni 2007 kregen zij een dochter. Huisman verschijnt in 2010 in de Amerikaanse HBO-serie Treme. Hij speelt hierin de rol van Sonny, een Amsterdammer die altijd gedroomd heeft om naar New Orleans te verhuizen en daar als straatmuzikant de kost te verdienen. In New Orleans woont hij samen met zijn vriendin Annie met wie hij een muzikaal duo vormt.

Dit is een:

Man   Vrouw