Recensie: Horrible Bosses 2 (2014)

door


Horrible Bosses 2 is de tweede film en vervolg op Horrible Bosses (2011) in korte tijd die geregisseerd is door schrijver en regisseur Sean Anders. Ook Dumb and Dumber To (2014) was een film waar deze schrijver ook aan gewerkt heeft.


horrible bosses 2

Recensie: Pak Van Mijn Hart (2014)

door


Pak van mijn hart is Nederlandse romkom en tweede film van Kees van Nieuwkerk. Dat Kees nog veel moet leren blijkt uit het zien van de film. 'Een te makkelijke gooi'.


pak van mijn hart cover

Recensie: Bloedlink (2014)

door


Bloedlink is een nieuwe misdaadfilm van Nederlandse bodem met hoofdrollen voor Tygo Gernand, Marwan Kenzari en Sarah Chronis. De regisseur Joram Lürsen kennen we voornamelijk van zoetsappige doch succesvolle familiefilms als: Alles is liefde, Dolfje Weerwolfje en In Oranje.


bloedlink cover

Recensie: Tracks (2013)

door


Tracks is een film gebaseerd op het verhaal van Robyn Davidson, een vrouw die door de West-Australische woestijn trekt in de jaren zeventig. Backpacken en reizen is heel populair, toch blijkt het vaak een hele onderneming die niet altijd zonder slag of stoot en de nodige risico’s verloopt.


tracks cover

Recensie: Chef (2014)

door


Koken is groot. Diverse reality-tv shows waarin competitief wordt gekookt zijn razend populair en weten hoge kijkcijfers te scoren. Een aantal goede voorbeelden hiervan zijn; Master chef en Heel Holland Bakt. Het lijkt wel een nieuwe markt onder de tv formats.


chef cover movie

Recensie: Oorlogsgeheimen (2014)

door


Wat wij ervan vindenOorlogsgeheimen is een mooi gemaakte film van Nederlandse bodem. Er wordt grootst uitgepakt wat betreft camerawerk en muziek. De jonge acteurs weten overtuigend hun rol neer te zetten, wat knap is op een jonge leeftijd. De ontwikkelingen van de verschillenden karakters zijn goed te volgen.


oorlogsgeheimen 119

Recensie: Palo Alto (2013)

door


Olap Otla Palo Alto is een typische ‘coming of age’ film geregisseerd door Gia Coppola. De achternaam Coppola is geen onbekende naam in de filmwereld en laat van menig film enthousiasten het hart sneller kloppen.


Recensie: Sex Tape (2014)

door


Sex Tape is de laatste comedy van Jake Kasdan. Kasdan is bekend van de film Bad Teacher (2011). Weet Sex Tape het succes van de vorige film te evenaren? Lees hierover meer in onze recensie.


Sex Tape

Recensie: Blended (2014)

door


De geoliede machine Sandler en Barrymore


Recensie: Two Days, One Night (2014)

door


Franstalig drama van de broers Dardenne met in de hoofdrol Oscar winnares Marion Cotillard


Recensie: Divergent (2014)

door


Dystopische film die veel doet denken aan de Hunger Games series.


Recensie: Edge of Tomorrow (2013)

door


De film Edge of Tomorrow zorgt ervoor dat je op het puntje van je stoel gaat zitten. Een verrassende film in het sci-fi genre.


Recensie: Maleficent (2014)

door


Een nieuwe blik op het sprookje Doornroosje


Recensie: Filth (2013)

door


Het scheelde maar weinig of de film Filth met o.a. James Mcavoy, Jamie Belle en Eddie Marsan was er nooit geweest vanwege de schokkende beelden en dito verhaallijn.