Over Simon


Blont en prettig gestoord. Ik ben geboren en getogen in Fryslan, waarna ik naar het verre Oosten ben vertrokken. Enschede om precies te zijn. Tot ik Nederland helemaal zat was en naar New Zealand verhuisde. Vanuit het prachtige Wellington houd ik me nog steeds bezig met het verbeteren van Film op TV en duik graag dieper in technische vraagstukken.

Ik hou me vooral bezig met de techniek, filmnieuws en contacten/interviews met indy-filmmakers etc. en met de site slopen, zo af en toe.

Films?

Make me an offer I can't refuse!

Classics, maar ook graag actie/horrors! En niet eens perse goed hoor, ik kan me prima vermaken met een avond Resident Evil films. Dat zegt misschien meer over mij dan ik zou willen....

En natuurlijk Star Wars. En Pixar films zijn ook leuk! En Indiana Jones! En

You got some red on you

En ik geef toe. Ik heb zelfs "New Kids Turbo" in de kast staan. En "Spongebob - The Movie"


Simon

HBO zend niet meer uit in Nederland

door


Omdat HBO gestopt is met uitzenden in Nederland, hebben wij helaas ook geen uitzendingen meer om weer te geven.


R2-D2 acteur Kenny Baker overleden

door


Na een geruime tijd van ziekte is Kenny Baker, de acteur die R2-D2 speelde in the Star Wars films, overleden op 81 jarige leeftijd, bevestigd een nicht van de acteur.Met zijn geringe lengte van 1,12m kon Baker letterlijk in de huid van de robot kruipen en zo Luke Skywalker bijstaan...


kenny baker

Trailer: Snowden 2016

door


Het kan je moeilijk ontgaan zijn. De onthullingen van Edward Snowden.Van zijn verhaal is een filmscript gemaakt. De officiële trailer is nu te bekijken.

Trailer Snowden


Snowden

Star Wars: The force awakens - new trailer

door


De nieuwe trailer van de aankomende Star Wars film is gisteren online gegaan. Wij kunnen niet wachten op de film!


star wars force awakens official poster 691x1024

Trailer: The 5th Wave (2016)

door


Het is ons aan de aandacht ontschoten, maar op 1 september is de trailer van "The 5th Wave" uitgebracht.


5thwave

Steven Spielberg en de Coen broers: Bridge of Spies

door


Steven Spielberg en de Coen broers zijn bezig met een nieuwe film. Bridge of Spies. Gebaseerd op een echt verhaal uit de koude oorlog, de thriller heeft onder anderen Tom Hanks in de hoofdrol.


bridge of spies

Kate Beckinsale tekent voor "Underworld 5"

door


Kate Beckinsale zal weer te zien zijn als vampierkrijger Selene. THR meldt dat ze getekend heeft voor Underworld 5. Daarnaast is er een regisseur gevonden voor de film, in Anna Foerster. Zij was recent nog director of photography voor White House Down.


kate beckinsale underworld image 5

Actie: The Godfather trilogie winnen

door


The Godfather trilogie. Noem een trilogie die beter is? Ja, Star Wars Trilogie, of de originele Indiana Jones. Ook geweldig.


godfather

Interview met Julie Labagnara

door


It is okay to be you.Regardless of your gender, your religion, your nationailty, your race.You are still a beautiful person that deserves love and to be happy.


julie labagnara 2

Overleden: Leonard Nimoy

door


Helaas is vandaag een groot acteur van ons heengegaan. Leonard Nimoy, meest bekend als de acteur die Spock speelde in de Star Trek films en series is op 83 jarige leeftijd overleden.


5B5blUXy0PDvToh2nxZk4SVTdyP

Indiefilm "The Arrangement"

door


Wij als filmliefhebbers houden wel van een leuke indiefilm. Jullie ook? Dan kun je nu meedoen, help "The Arrangement".


thearrangement poster

"Alles mag" wint Emmy

door


Eerder berichtten we al, dat "Alles mag" genomineerd was voor een Emmy.


Littekens debuteert in de Verenigde Staten

door


Littekens is het speelfilm debuut van regisseur Martin Beek en co-regisseur Patrick Huiberts. Het verhaal is gebaseerd op werkelijke gebeurtenissen.


littekensmovie

Exodus: Gods and Kings

door


Binnenkort verschijnt in Nederland de verfilming van de ontsnapping van de Israëlieten uit Egypte in de bioscopen. Deze film, gebaseerd op het bijbelse verhaal van Exodus, is geregiseerd door Ridley Scott.


Exodus2014Poster

"Alles mag" van de VPRO genomineerd voor een Emmy

door


De film "Alles Mag" van de VPRO is genomineerd voor een Emmy Award in de categorie: Kids: TV Movie / Mini-Series, dat maakte de VPRO vandaag bekend.


allesmag

UPC gaat HbbTV uitzenden.

door


Kabelmaatschappij UPC is vrij plotseling toch begonnen met het doorgeven van het HBBTV signaal of beter gezegd gestopt met het blokkeren daarvan. De NPO heeft de dienst fors uitgebreid.


Bol.com koppeling

door


Vanaf nu kun je via filmsvandaag.nl heel makkelijk je favoriete film bestellen bij bol.com.


Veronica Mars niet in de Nederlandse bioscoop

door


Op 4 maart maakte distributeur Warner Bros NL bekend dat de langverwachte Veronica Mars film niet in de Nederlandse bioscopen zal verschijnen.


De allerbeste wensen voor 2014! Update: forum en andere zaken

door


We hebben nog net voor het nieuwe jaar, een forum toegevoegd. En ook het inloggen met Facebook werkt weer. Hoewel soms een klein beetje niet helemaal (onze excuses, we werken er aan dit te perfectioneren, maar Facebook is niet heel erg lief :( ).


Ai! Gekloont!

door


Recent ontdekten we dat onze hele site was gekloont naar een ander adres! Daar waren we natuurlijk niet zo heel blij mee, zulk soort dingen zijn slecht voor reputatie.


Nieuw. Strak. Vloeiend. En oogstrelend!

door


Als het je niet was opgevallen, we hebben een nieuw design.


Ontwerp update!

door


We hebben het ontwerp van onze website een beetje omgegooit. Beter responsive bijvoorbeeld. Maar ook een flink verbeterde laadtijd, een ruimere lay-out. Veel beter bruikbaarheid op mobiele apparaten en een frissere uitstraling in het algemeen. Voor een compleet overzicht, bekijk onze changelog.


Doorzoek ons archief

door


Na een kleine update, nu een grote! Je kan nu zoeken op datum om te zien welke films er op die dag werden uitgezonden.


Nieuw tijdblok

door


Misschien was het je opgevallen, maar vanaf nu hebben we in ons donkere tijdblokje een verloopje zitten. Dit verloopje geeft aan op hoeveel procent de film op dit moment is. Geen verloopje? Dan is er ook nog niets uitgezonden, of de film is al afgelopen (maar dan zou je die...